Strona główna O nas Oferta Dział techniczny Dział handlowy Kontakt
 
Strona główna > Aktualności

Aktualności

 

Dziekujemy za udział w KONFERENCJI KRAJOWEGO STOWARZYSZENIA PRZETWÓRCÓW OWOCÓW I WARZYW 


 w dniu 18 listopada 2016, na który to prezentowaliśmy


nowy model sortownika optycznego


do produktów mrożonych i suszonych


 Raytec Vision DRYCE

 


 

DOŁĄCZ DO NAS NA POLAGRA-TECH W DNIACH 25-29 WRZEŚNIA 2016.

Stoisko 37, pawilon 5A 

SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!

 


 

ZAPRASZAMY NA TARGI  CIBUSTEC 25-28 PAŹDZIERNIKA W PARMIE.

BĘDZIE NAS MOŻNA SPOTKAĆ NA STOISKU FIRMY RAY-TEC PREZENTUJĄCEJ SWOJE NAJWNOWSZE APLIKACJE.


 


SERDECZNIE ZAPRASZAMY PAŃSTWA NA NAJWIĘKSZE NA ŚWIECIE TARGII PRZEMYSŁU CUKIERNICZEGO, PROSWEET W KOLONII , KTÓRE ODBĘDĄ SIE W DNIACH 31.01-03.02.2016, GDZIE JAK ZAWSZE MOŻNA ZOBACZYĆ NAJNOWSZE TRENDY, TECHNIKI PRODUKCJI, PAKOWANIA, ROZWIĄZANIA TECHNOLOGICZNE I PRODUKTY CUKIERNICZE.


adres hal targowych: 


Koelnmesse GmbH
Messeplatz 1
50679 Köln


Stoiska naszych dostawców:

 

Baker Perkins     - hala 10.1, stoisko B044

Mazzetti Renato  - hala 10.1, stoisko A019

Schib Packaging  - hala 10.1, stoisko F060 i F060a

Laser SRL            - hala 10.1, stoisko D069

Ladco Group        - hala 10.1, stoisko D081

X-Pack s.r.l          - hala 10.1, stoisko G081

Serdecznie Państwa zapraszamy!!!


         

  

 








 


 

  


Dni Otwarte w Baker Perkins od 25 stycznia do 5 lutego 2016

Prezentacja procesu technologicznego dla galaretek i miękkich słodyczy - w tym funkcjonalnych oraz galaretek 3D


Baker Perkins właśnie ukończył projekt linii do wyrabiania wysokiej jakości galaretek funkcjonalnych. Efekt pracy to nowa technologia, którą trzeba zobaczyć w BP laboratorium. Nie tylko nowa technologia zasługuje na uwagę, zaprezentowane zostaną unikalne, wysokiej jakości formy do galaretek 3D.


  Chcielibyśmy, abyście Państwo dołączyli do grupy wizytującej w Baker Perkins w Wielkiej Brytanii podczas dni otwartych, gdzie z pewnością zaskoczą Państwa urządzenia oferowanę przez tę właśnie firmę. Zapraszamy do sprawdzenia nowej linii, zobaczenia na żywo możliwości naszej nowoczesnej technologii oraz form 3D. Zapraszamy do rozmów z naszymi technologami na temat procesu produkcji, jak i samej linii.


            Oprócz galaretek i gum, zostaną zaprezentowane technologie produkcji i wytwarzania karmelków, toffi, krówek, pomad. Sam proces wyróżnia się ultra higienicznym poziomem  oraz wydajnością, dzięki czemu idealnie nadaje się do produktów leczniczych i funkcjonalnych, a także słodyczy. Zapraszamy!

 

Pozdrawiamy        

Zespół Baker Perkins

Food Machines sp. z o.o.

      



SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO ODWIEDZENIA NAS NA TARGACH IBA w Monachium , W TERMINIE 13-14.09,

adres: 

GHM Gesellschaft für Handwerksmessen mbH

Willy-Brandt-Allee 1
81829 München

Stoiska naszych dostawców: 

Baker Perkins-Hala A6 stoisko 424; Schib Packaging-Hala A6 stoisko 168; LASER-Hala A6 stoisko 280

     Serdecznie zapraszamy.